Ενίσχυση στον «άσο»

Ενίσχυση στον «άσο»

Απόστολος Παγώνης
Ενίσχυση στον «άσο»

bet365

Τον 18χρονο τερματοφύλακα Μάριο Γκέλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. «Θα δουλέψω σκληρά για δικαιώσω όσους με έφεραν στον Άρη» δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Γκελή.
Ο 18χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.
Ο Μάριος Γκελής γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1994 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1.85 και βάρος 78 κιλά.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Πυλαίας (ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣΜ) και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανσερραϊκό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.
Ο Μάριος Γκελής, που αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, δήλωσε στο www.arisfc.gr: «Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα