Ίλιτς: «2-3 νίκες για πλέι οφ»

Νίκος Τσιώκος
Ίλιτς: «2-3 νίκες για πλέι οφ»

bet365

Ο Μπράνα Ίλιτς πιστεύει πως αν έρθουν οι νίκες στα 2-3 επόμενα παιχνίδια, τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μπει στα πλέι οφ και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Με τα δυο τέρματά του, ο Μπράνα Ίλιτς έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον έφερε έναν βαθμό από την πέμπτη θέση. Έτσι, ο Σέρβος φορ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πιστεύει πως με νίκες στα 2-3 επόμενα ματς ο «Άγιαξ» θα μπει στα πλέι οφ. «Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα.

Προσπαθήσαμε πολύ, καταφέραμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ και αυτό μας βοήθησε. Είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα δύο γκολ, αλλά ακόμα περισσότερο γιατί η ομάδα μου νίκησε και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά. Στόχος μας τώρα είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν στα επόμενα 2-3 ματς κάνουμε νίκες, ίσως καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε μια θέση στην Ευρώπη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο τον Λεβαδειακό», ήταν τα λόγια του. Όσο για τα γκολ, τα αφιέρωσε στους φιλάθλους. «Είμαι ευτυχισμένος για τα δύο γκολ που πέτυχα. Το δεύτερο ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Θέλω να τα αφιερώσω και τα δύο στον κόσμο μας, που πάντα μας ακολουθεί και μας στηρίζει εντός και εκτός έδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα