Πουλάει Κουτίνιο στη Λίβερπουλ

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Πουλάει Κουτίνιο στη Λίβερπουλ

bet365

Παρελθόν από την Ιντερ θα αποτελέσει σύντομα, όπως όλα δείχνουν, ο Φιλίπ Κουτίνιο καθώς οι Νερατζούρι τον παραχωρούν στη Λίβερπουλ για 13 εκατ. ευρώ.

Την είδηση, άλλωστε, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο Αντρέα Στραματσιόνι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, για το κυριακάτικο ματς με την Τορίνο, λέγοντας πως «οι απώλειες των Κουτίνιο και Αλβαρεζ θα είναι επίπονες καθώς είναι παίκτες, όπως και ο Σνάιντερ, που υπολογίζονταν για το πρότζεκτ που ξεκινήσαμε φέτος. Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις παίκτες όπως αυτοί αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητες τέτοιες αποφάσεις για να έρθουν κάποιοι άλλοι».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Ιντερ πούλησε τον Σνάιντερ και τώρα πουλάει και τον Κουτίνιο για να βρει χρήματα ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Παουλίνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Στραματσιόνι μίλησε και για το ματς με την Τορίνο, τονίζοντας ότι οι Νερατζούρι δεν έχουν δικαίωμα αποτυχίας για να μη μείνουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία.

«Η Τορίνο έχει βρει σταθερότητα με τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα και μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς, όμως, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε βαθμούς τώρα, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Θέλουμε να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις και πρέπει να νικήσουμε. Θα είναι σκληρό παιχνίδι καθώς η Τορίνο είναι δύσκολη ομάδα αλλά ωριμάζουμε και θα το δείξουμε την Κυριακή. Θα είναι λάθος να μιλήσω αυτή τη στιγμή για Scudetto, ο στόχος μας είναι η έξοδος στο Champions League».

Το θετικό για τον Στραματσιόνι είναι ότι ο Αντόνιο Κασάνο είναι ξανά στη διάθεση του, το αρνητικό ότι παραμένει εκτός δράσης ο Ντιέγκο Μιλίτο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα