«Συμφωνία με ΠΑΟΚ»

«Συμφωνία με ΠΑΟΚ»

«Συμφωνία με ΠΑΟΚ»

bet365

Επιμένουν στην Αργεντινή και κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον τερματοφύλακα Ντάνιελ Βέγκα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας για να υπογράψει! Απέρριψε πρόταση από το Μεξικό!

Μετά τον τραυματισμό του Χακόμπο η απόκτηση γκολκίπερ έγινε προτεραιότητα στον δικέφαλο του Βορρά. Κάποιες περιπτώσεις παικτών που ακούστηκαν δεν προχώρησαν και σύμφωνα με το πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής, η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Βέγκα.Ο 29χρονος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «Μιγιονάριος», Ραμόν Ντίας, ο οποίος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λοιπόν φέρονται να κινήθηκαν για την απόκτησή του και να εξασφάλισαν τη θετική του απάντηση! Μάλιστα, η ιστοσελίδα «riverplate.com» μιλά με σιγουριά για τη συμφωνία των δυο πλευρών, τονίζοντας πως ο Βέγκα απέρριψε προτάσεις από την Μεξικάνικη, Μορέιρα, αλλά και τη Νουέβα Σικάγο από την Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα