Σενάριο για Φότζια

Σενάριο για Φότζια

Gazzetta team
Σενάριο για Φότζια

bet365

Το gazzetta.gr αποκάλυψε το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού Καμαρά της Μπέιρα Μαρ, τον οποίο εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την επίθεση, ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για τον Φότζια.

Ο τραυματισμός του Μπρούνο Φορναρόλι προκαλεί πονοκεφάλους στο Φάμπρι για την κορυφή της επίθεσης. Για παράδειγμα, αν το ρόστερ μείνει ως έχει, στο ματς με την Ξάνθη δεν θα υπάρχει ούτε ένας καθαρός φορ, αφού είναι τιμωρημένος ο Τοτσέ! Παρότι είναι δύσκολο να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, με τους ανθρώπους της ομάδας να κρατούν χαμηλά τον πήχη, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται. Εκτός από τον Καμαρά, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το gazzetta.gr, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για τον 29χρονο Πασκουάλε Φότζια της Λάτσιο, ο οποίος είναι πάντως αριστερό εξτρέμ και όχι φορ.

Μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά... μέχρι εκεί. Τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρουν ότι τον θέλει η Τράμπζονσπορ και ο Παναθηναϊκός, με τους λατσιάλι να είναι θετικοί στο να τον δώσουν δανεικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα