Ο θάνατός σου η ζωή μου στο «Βικελίδης»

Μαριάννα Αξιοπούλου
Ο θάνατός σου η ζωή μου στο «Βικελίδης»

bet365

Με το μεγάλο ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ συνεχίζεται η 18η αγωνιστική, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρώτη του Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού απέναντι στα Γιάννενα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η αύρα του Νίκου Αναστόπουλου έφερε άλλο αέρα στο Περιστέρι! Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα, με την ισοπαλία στην Τούμπα να λογίζεται σαφώς μεγαλύτερη επιτυχία από τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Ατρόμητος έχει δημιουργήσει ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικηφόρων αγώνων στο Περιστέρι, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή του Πλατανιά, ο οποίος αντιθέτως έχει κερδίσει μόνο μια φορά μακριά από τα Χανιά. Η προϊστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στο 0-0 του πρώτου γύρου, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος θα παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα και σε ένα γήπεδο που έπαιξε τα προηγούμενα 2,5 χρόνια. Ίσως αυτό βοηθήσει να σκοράρει ο Πλατανιάς μακριά από τα Περιβόλια, αφού οι νεοφώτιστοι συγκαταλέγονται στις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος μακριά από την έδρα τους.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 20/1, 15:00 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1, Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0. / Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0, Πλατανιάς-Γιάννινα 1-1, Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-1.
EXIT POLL: 1: 1,62 Χ: 3,83 2: 7,50
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Μπάλλας (τραυμ.) - Καλάιτζιτς (τιμωρ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Ιωαννίδης, Γεωργαράκος, Ταρανάς.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Πλατανιά γιατί είναι μια ομάδα η οποία αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Επίσης για να έχει αντίκτυπο ο πολύ σημαντικός βαθμός που πήραμε στην Τούμπα, πρέπει να κερδίσουμε τον Πλατανιά». Νίκος Αναστόπουλος (Ατρόμητος)

ΞΑΝΘΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπορεί να βρισκόμαστε δώδεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε, όμως μπορεί και να έχουμε την πρώτη ομάδα που θα έχει μια μη αναστρέψιμη κατάσταση να αντιμετωπίσει. Κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από τη βαθμολογία, αλλά και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η Κέρκυρα είναι ουραγός με 12 βαθμούς και παίζει στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα την οποία καταδιώκει στη βαθμολογία. Αν οι έξι βαθμοί γίνουν εννιά, τότε μειώνονται δραματικά οι επιλογές για τους Φαίακες, που έχουν να κερδίσουν από τον Οκτώβριο και ψάχνουν οξυγόνο. Η Ξάνθη στα τελευταία ματς δε δείχνει ομάδα που έχει διάθεση να δώσει οξυγόνο, ειδικά στην έδρα της. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει δύο εντυπωσιακές νίκες με συνολικά γκολ 7-0, ενώ έχει και δύο συνεχόμενες χρονιές που κερδίζει την Κέρκυρα στα Πηγάδια. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους στην ακριτική πόλη, οι Φαίακες είχαν αποστάσει ισοπαλία δύο φορές, αμφότερες με 1-1.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Πηγάδια
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 20/1, 17:15 (NS3)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Άρης-Ξάνθη 0-0, Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0, ΑΕΚ-Ξάνθη 1-0. / Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2, Ατρόμητος-Κέρκυρα 2-0, Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-1.
EXIT POLL: 1: 1,70 Χ: 3,60 2: 6,50
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Μαρσελίνιο (τιμωρ.), Μπέρτος (τιμωρ.) – Βενέτης (τιμωρ.),
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Μαντάκης, Ευθυμιάδης, Σίπκας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Αν κάνουμε έναν απολογισμό το πρόβλημα της ομάδας είναι στο να σκοράρει. Ενώ έχουμε καλή εικόνα και παρουσία δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Δεν έχουμε παράπονα από την εικόνα μας, δεδομένου ότι η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά. Ωστόσο, όταν δεν σκοράρεις και ενώ έχεις καλή εικόνα, έχεις να αντιμετωπίσεις τα θέματα ψυχολογίας. Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα στη συνέχεια». Άκης Μάντζιος (Κέρκυρα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όταν μιλάμε για εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού, το ζητούμενο μοιάζει ένα. Ποιο θα είναι το τελικό σκορ και πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στην εμφάνιση των ερυθρολεύκων… Άντε, επειδή αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ να ασχοληθούν λίγο και με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος δε θα πάρει την πρώτη του γεύση από το Καραϊσκάκη αφού είναι τιμωρημένος, όπως και τρεις ακόμα συμπαίκτες του. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το εκπληκτικό σερί στην έδρα τους με οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς, με τέρματα 22-2, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν προκαλέσει προβληματισμό ως και αντίδραση του Ευάγγελου Μαρινάκη. Ο ΠΑΣ θα πάει στο Φάληρο ως το απόλυτο αουτσάιντερ, με ρεκόρ 3-2-3 εκτός έδρας και με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει κοντά στην πρώτη πεντάδα και θα του επιτρέψει να κάνει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Έστω κι αν θα χρειαστεί να παίξει στο Καραϊσκάκη με πολλές απουσίες.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Καραϊσκάκη
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 20/1, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2, Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1. / Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3, Πλατανιάς-Γιάννινα 1-1, Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0.
EXIT POLL: 1: 1,25 Χ: 7,00 2: 18,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Κάρολ (τραυμ.), Φουστέρ (τραυμ.), Τοροσίδης (τραυμ.)- Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Πάντος, Φεγκρούς (τιμωρημένοι).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Δασκαλόπουλος, Καρσιώτης, Γεωργιάδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο δικός μας στόχος είναι να παίζουμε για να κερδίζουμε και να προσφέρουμε καλό θέαμα. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να το καταφέρουμε γιατί παίζεις κόντρα σε αντιπάλους οι οποίοι αμύνονται με έντεκα ποδοσφαιριστές. Κλείνονται στα μετόπισθεν και δεν μας αφήνουν χώρο. Είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπαίνουμε σε κάθε ματς με σκοπό τη νίκη, με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, με καλή κυκλοφορία της μπάλας σε υψηλό ρυθμό». Λεονάρντο Ζαρντίμ

«Την Κυριακή έχουμε πιθανότατα το πιο δύσκολο παιχνίδι της περιόδου. Ένα εκτός έδρας ματς με τον πρωταθλητή. Είμαι αισιόδοξος. Οι παίκτες μου με κάνουν και νιώθω δυνατός. Και είμαι σίγουρος ότι όποιοι και να βρεθούν την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο στο Καραϊσκάκη, θα κάνουν τη δουλειά όπως πρέπει. Κανένα ματς δεν το θεωρείς χαμένο από πριν». Γιάννης Χριστόπουλος

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ

Το παρελθόν μπορεί να μείνει στα βιβλία… Το παρόν είναι αυτό που καίει και τις δύο ομάδες και η βαθμολογία δε δίνει δικαιώματα για πολλές φλυαρίες. Ο Άρης τρίτος απ’ το τέλος, ισόβαθμος με τη Βέροια στους 16 βαθμούς. Η ΑΕΚ προτελευταία με 15 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να μπουν σε ένα καλούπι και στην έδρα τους, αν μη τι άλλο δε χάνουν, ενώ στην προηγούμενη αναμέτρηση πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αν κερδίσουν την ΑΕΚ, θα πάρουν μια νίκη που αξίζει… έξι βαθμούς αφού θα απομακρυνθούν από την ομάδα που άμεσα θέλει να τους προσπεράσει. Σημαντικό για τον Άρη είναι ότι θα παραταχθεί ενισχυμένος με τα δύο του νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η Ένωση πήρε ανάσα με τη νίκη επί της Ξάνθης κι έχει μπροστά της ένα πάρα πολύ οριακό παιχνίδι. Αν χάσει, βλέπει πάλι το στόχο να απομακρύνεται, αν κατορθώσει να πάρει ισοπαλία προχωράει με στόχο το επόμενο ματς και αν κερδίσει, για πρώτη φορά φέτος ανασάνει χωρίς μάσκα. Μόνο που μακριά από το ΟΑΚΑ δεν είναι και το καλύτερό της, αφού έχει μόλις τρεις βαθμούς, χάρη στη νίκη της στη Βέροια.

Η ισοπαλία στο ματς Άρης-ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στην sportingbet

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 20/1, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Άρης-Ξάνθη 0-0, Άρης-Πανιώνιος 2-1, ΟΦΗ-Άρης 2-0. / ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-1, ΑΕΚ-Ξάνθη 1-0.
EXIT POLL: 1: 2,42 Χ: 3,10 2: 3,44
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Καζναφέρης (τιμωρ.), Πουλίδο (τιμωρ.) – Κουτρουμπής (τιμωρ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κάκος, Τάτσης, Μπαλτάς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα. Είμαι φιλόδοξος, ο Άρης έχει δυναμική και πολύ κόσμο. Σίγουρα θα βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μαζί. Θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θέλει. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουμε στην αρχή, γιατί ποτέ δεν είχε ο Άρης ανάγκη να πάρει παίκτη δανεικό από τον Ολυμπιακό. Αλλάζουν, όμως, οι εποχές, με πιστεύει ο Άρης και με κάλεσε να έρθω να βοηθήσω. Έχω κάποιο καλό αγωνιστικό ρυθμό, επειδή έπαιξα 90λεπτο μέσα στην εβδομάδα, πιστεύω θα είμαι έτοιμος για την Κυριακή, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής». Γιάννης Ζαραδούκας

«Ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλάι του, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά εμείς θα πάμε για τους τρεις πόντους. Δεν έχουμε πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται. θα πρέπει να δείξουμε το πάθος και την όρεξη που δείξαμε και στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Έβαλντ Λίνεν

ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πριν λίγο καιρό θα είχαν τον ίδιο στόχο. Μετά ξεκίνησε το σπριντ του Λεβαδειακού, που του έχει χαρίσει τη δυνατότητα να αλλάξει τροχιά και να ονειρεύεται ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο. Οι Βοιωτοί είδαν το σερί τους να σπάσει από τον Ολυμπιακό, όμως έχουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς, με μοναδική ήττα στην Τούμπα. Επέστρεψε στις νίκες με το κύπελλο Ελλάδας, όπως άλλωστε έκανε και η Βέροια με τον Κόστλι να σκοράρει και πάλι. Η βασίλισσα του βορρά ψάχνει βαθμούς για να μην βυθιστεί περισσότερο, ψάχνει και τρόπο να λύσει τα μάγια στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόνο Παναθηναϊκό και ΠΑΣ. Ένα γεγονός που την έχει φέρει να είναι η δεύτερη χειρότερη εντός έδρας ομάδα μετά την Κέρκυρα. Η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων και υπέρ του θεάματος. Η Βέροια έχει τέσσερις νίκες, ο Λεβαδειακός καμία, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Αξιοσημείωτο είναι πως κατά μέσο όρο μπαίνουν 3,2 γκολ στα παιχνίδια που γίνονται στη Βέροια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Βέροιας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 21/1, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0, Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Πανιώνιος-Βέροια 1-1. / Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-2, Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1.
EXIT POLL: 1: 2,70 Χ: 3,00 2: 3,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Αμαραντίδης (τιμωρ.), Καφές (τραυμ.), – Ροτζέριο Μάρτινς (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Τριτσώνης, Φαντόπουλος, Γρεβένης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: -

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα