Επίσημα τέλος ο Σίσιτς

Επίσημα τέλος ο Σίσιτς

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα τέλος ο Σίσιτς

bet365

Ο Μίρνες Σίσιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί έλυσαν το συμβόλαιό του λόγω καταχρηστικής, αντισυμβατικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα, στον ΟΦΗ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι με τη στάση του παίκτη, ο οποίος απουσιάζει αδικαιολογήτως εδώ και μια εβδομάδα. Έτσι, ο Σλοβένος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Κρητικούς, καθώς ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου του τονίζοντας πως η συμπεριφορά του ήταν καταχρηστική, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προέβη στην λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς, με δική του υπαιτιότητα, για καταχρηστική, αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ζητεί της επικύρωση της από το αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα