Αυτός ο παίκτης θα τρελάνει κόσμο!

Gazzetta team
Αυτός ο παίκτης θα τρελάνει κόσμο!

bet365

Ο Νίκος Αλέφαντος αποθεώνει Πίνο! «Εχει τα φόντα να ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη». Μιλάει για τον Πρίγκιπα από την ...Ομόνοια του Παναθηναϊκού ενώ τα «χώνει» σε Λίνεν.

Ο Πίνο ήταν ό,τι άξιζε στο Καραϊσκάκη, δίψαγε ο κόσμος να δει έναν τέτοιο παίκτη, είχαμε γεμίσει με "εργάτες". Ο παίκτης αυτός δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά στα μυαλά του και γιατί ξέπεσε, δεν ξέρω αν τα πόδια του είναι εντάξει μετά από το σοβαρό τραυματισμό του, όμως ξέρει τρομερή μπάλα. Από τον τρόπο που την ακουμπάει, η ντρίμπλα του, οι πάσες του, ευχαριστηθήκαμε στο γήπεδο. Γλύκανε τον κόσμο όταν μπήκε. Έχει μεγάλη άνεση με την μπάλα στα πόδια. Αν έχει το πείσμα του Αμπντούν να μπουκάρει, θα τρελάνει κόσμο.

Σε απόδοση 1.50 στην sportingbet η νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού

Για τον Παναθηναϊκό τι να πω. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι… Βλέπω τον Καραγκούνη στη Φούλαμ, μια χαρά! Είδα και τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ. Λεφτά δεν βάζουν οι παράγοντές του, διώχνουν παίκτες χωρίς να φέρνουν καλύτερους, βάζουν παίκτες στο ψυγείο χωρίς να ενισχύουν την ομάδα τους, κάνουν κατά καιρούς γελοίες δηλώσεις, τους πήρε στο ψιλό και ο Τσάκας με τον πρίγκιπα που όταν τον έβλεπα αυτόν τον πρίγκιπα αναρωτιόμουν, από την …Ομόνοια τον έφεραν; Κρίμα για μεγάλους παίκτες του παρελθόντος όπως ο Δομάζος και ο Αντωνιάδης που παρασυρθήκανε, απορώ πώς έπαθαν αυτή την γκάφα.

Η ΑΕΚ με το υλικό που έχει και με αυτά που κάνει ο Λίνεν, θα πέσει έτσι όπως πάει. Ποιος να το φανταζόταν στην ιστορία, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί. Χωρίς Παναθηναϊκό δυνατό και ΑΕΚ δυνατή χάνει κάθε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Διαβάστε το άρθρο του Νίκου Αλέφαντου στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα