«Να μπούμε με το δεξί με Βέροια»

Δημήτρης Τομαράς
«Να μπούμε με το δεξί με Βέροια»

bet365

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης σε τηλεοπτική του συνέντευξη επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει με το δεξί στο 2013 νικώντας την Βέροια την Κυριακή.

Μιλώντας στο Novasports ο Λυκογιάννης επισήμανε: «Το 2012 ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Είχε και καλές και άσχημες στιγμές. Το καλό ήταν ότι ανέβηκα στην πρώτη ομάδα, έκανα προπονήσεις. Ο προπονητής μου έδωσε ευκαιρίες να παίξω. Το κακό είναι ότι είχα έναν τραυματισμό και με άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τώρα είμαι καλύτερα. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψω πάλι. Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίρνεις πολλές εμπειρίες γιατί παίζεις με πολλές, πιο έμπειρες ομάδες. Πιστεύω στο τέλος Φεβρουαρίου να καταφέρουμε ν' αποκλείσουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η πορεία μας στην Ευρώπη δείχνει ότι δουλεύουμε πάρα πολύ. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Και πιστεύω ότι μπορούμε να φθάσουμε πολύ ψηλά. Δεν έχω πρόβλημα για την θέση μου. Όπου με βάλει ο προπονητής μου θα παίξω. Αλλά πιστεύω ότι παίζω καλύτερα ως αριστερό μπακ.

Η Βέροια είναι μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είχαμε δει και στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απ' το πρώτο λεπτό για να μπούμε με το δεξί στην καινούρια χρονιά. Εμείς πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο για να χαρεί και ο κόσμος μας. Τέλος θα ήθελα να έχει υγεία όλος ο κόσμος και να είναι καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα