Οι 20 του Ατρομήτου για Κέρκυρα

Οι 20 του Ατρομήτου για Κέρκυρα

Δημήτρης Τομαράς
Οι 20 του Ατρομήτου για Κέρκυρα

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος έβγαλε την 20άδα του Ατρομήτου για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα όπου θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Την αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα στον οποίο θα κάνει την παρθενική του παρουσία στο τιμόνι του Ατρομήτου ανακοίνωσε ο νέος προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου που έγινε στο αθλητικό κέντρο. Πρόκειται για 20άδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μπάλλας, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Φάμπιο, Καλλέργης και Αθανασίου.

* Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Η πώληση ειεισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου από τις 3.15 το μεσημέρι μέχρι και την έναρξη του αγώνα (5.15 το απόγευμα).

* Στην Θύρα 7 η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και στις Θύρες 2 και 4 θα είναι 15 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα