Ανακοίνωσε Ρόσι η Φιορεντίνα

Ανακοίνωσε Ρόσι η Φιορεντίνα

bet365

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Τζιουζέπε Ρόσι καθώς η Φιορεντίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Βιγιαρεάλ και θα ακολουθήσει αυτή με τον παίκτη.

Οι Τοσκανοί θέλουν έναν επιθετικό και ο εκλεκτός τους, τελικά, είναι ο Ρόσι. Ο Ιταλός επιθετικός είναι εκτός δράσης για περισσότερο από ένα χρόνο καθώς έπαθε δύο φορές χιαστούς, δε θα είναι σε θέση να ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο πριν τον Μάρτιο αλλά στη Φιορεντίνα δεν τους τρομάζουν αυτά και πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν σε όλα με τη Βιγιαρεάλ και θα ακολουθήσει η συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Ρόσι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές λίγο κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ ενώ η Βιγιαρεάλ θα πάρει από τη Φιορεντίνα 11 εκατ. ευρώ. Αν όντως ισχύει αυτό για τα 11 εκατ. ευρώ, τότε στη Φλωρεντία ρισκάρουν... Αν τους βγει, θα έχουν κάνει μια μεγάλη μεταγραφή αλλά αν δεν τους βγει τα 11 εκατ. θα φανούν ακόμη περισσότερα στον Ντέλα Βάλε...

 

SERIE A Τελευταία Νέα