Κίρκοφ από το καλοκαίρι στη Μπάγερν!

Κίρκοφ από το καλοκαίρι στη Μπάγερν!

Θάνος Σαρρής
Κίρκοφ από το καλοκαίρι στη Μπάγερν!

bet365

Αν και φερόταν μια ανάσα από τη Σάλκε, ο ταλαντούχος αμυντικός της Μάιντς, Γιαν Κίρκοφ, επέλεξε... Μόναχο και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν από τον Ιούνιο του 2013!

Ο 22χρονος διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας συμφώνησε με τους Βαυαρούς και ανακοινώθηκε ουσιαστικά από τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με δηλώσεις του στην Bild. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας τόσο νέος και ταλαντούχος διεθνής με την ομάδα Κ-21 αποφάσισε να έρθει στην Μπάγερν», τόνισε. Ο παίκτης θα αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Ο Κίρκοφ πήγε στην Μάιντς το 2007 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πέραν της Σάλκε, με την οποία φερόταν κοντά σε συμφωνία μετά τα Χριστούγεννα, για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και η Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Allianz Arena. «Ο Κίρκοφ είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται στη Μπάγερν και επέλεξε να αποδεχθεί την πρόκριση», υποστήριξε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής Ματίας Ζάμερ.
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα