Από Πέμπτη οι εξελίξεις στο λιμάνι

Από Πέμπτη οι εξελίξεις στο λιμάνι

Δημήτρης Τομαράς
Από Πέμπτη οι εξελίξεις στο λιμάνι

bet365

Από την Πέμπτη και μετά θα «τρέξουν» τα... καυτά θέματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις παικτών ενώ πρόκειται να τα πουν οι Μαρινάκης-Ζαρντίμ.

Επί τάπητος θα τεθούν εκ νέου από την Πέμπτη και έπειτα τα ανοιχτά ζητήματα στην ερυθρόλευκη ατζέντα. Αυτήν την στιγμή εκκρεμούν οι υποθέσεις των Τζιμπούρ και Τοροσίδη με τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους με τον Αλγερινό να είναι σαφώς πιο κοντά στο τελικό deal σε σχέσει με τον διεθνή μπακ. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μιλήσουν ξανά με τους παράγοντες της ομάδας.

Εκτός των άλλων πρόκειται να γίνουν επαφές για το νέο συμβόλαιο του Μήτρογλου και να πέσουν οι υπογραφές με Κάρολ και Πίνο ενώ στην ατζέντα παραμένουν οι υποθέσεις των Ολαϊτάν και Ντε Βινσέντι. Επίσης οι κ.κ. Μαρινάκης και Ζαρντίμ πρόκειται να έχουν μία εφ' όλης της ύλης νέα επαφή για όλα όσα απασχολούν την ομάδα. Από τον Ολυμπιακό τονίζονταν ωστόσο την Τετάρτη ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού των δύο ανδρών.

Αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις οι Τάτος και Ντιόγο είναι αυτήν την στιγμή τα πιο ισχυρά φαβορί για να φύγουν τον Γενάρη. Ο πρώτος το πιο πιθανό με δανεισμό και ο δεύτερος με λύση του συμβολαίου του έτσι ώστε να αδειάσει και θέση ξένου για να μπορέσει να κλείσει και να ανακοινωθεί ο Πίνο από την ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα