Κάκωση ο Ιμπαγάσα

Κάκωση ο Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
Κάκωση ο Ιμπαγάσα

bet365

Κάκωση στον προσαγωγό του έδειξε η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αλλά αναμένεται να προφυλαχθεί με Βέροια.

Ο Ιμπαγάσα υπεβλήθη το απόγευμα της Τετάρτης σε μαγνητική μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Εκείνη φανέρωσε μία κάκωση στον προσαγωγό, πρόβλημα δεν είναι σοβαρό το οποίο όμως τον καθιστά τουλάχιστον αμφίβολο. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού θα προφυλαχθεί από τις προπονήσεις της ομάδας συνεχίζοντας ατομικό και θεραπεία.

Το πιο λογικό πάντως θα είναι να μείνει εκτός από το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος των Πειραιωτών με αντίπαλο Βέροια στο Καραϊσκάκη για να μην επιβαρυνθεί και χτυπήσει περισσότερο. Βέβαια οριστική απόφαση για εκείνον θα ληφθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα χάσει τον αγώνα με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα