Τιμωρία σε Νάπολι για τα στημένα

Θοδωρής Βασίλης
Τιμωρία σε Νάπολι για τα στημένα

bet365

Όπως αναμενόταν η Νάπολι τιμωρήθηκε για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Από τους «παρτενοπέι» αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί, ενώ οι Καναβάρο και Γκράβα τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 6 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Δεν την γλίτωσε η Νάπολι. Η αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας τιμώρησε την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι με ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών, όσο και τους δύο ποδοσφαιριστές Πάολο Καναβάρο και Τζιανλούκα Γκράβα για συμμετοχή τους σε στημένο παιχνίδι με 6 μήνες αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι Νάπολι-Μπολόνια σε απόδοση 1.85 στη vistabet

Ο Πάολο Καναβάρο και ο Τζανλούκα Γκράβα τιμωρούνται γιατί δεν κατήγγειλαν την πρόταση που τους έγινε να καθορίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Σαμπντόρια με τη Νάπολι στις 16 Μαΐου του 2010 με τους δύο παίκτες να επιμένουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την πρόταση του τότε συμπαίκτη τους, Ματέο Τζιανέλο, ο οποίος τιμωρήθηκε με 3 χρόνια και 3 μήνες αποκλεισμό.

Από την πλευρά της η Νάπολι τιμωρήθηκε ως αντικειμενικά υπεύθυνη από την στιγμή που ο Τζιανέλο αγωνιζόταν στους «παρτενοπέι». Μετά από αυτή την εξέλιξη η Νάπολι από την τρίτη θέση της βαθμολογίας έπεσε στην πέμπτη θέση. Τόσο η ομάδα όσο και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ασκήσουν έφεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα