Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές

Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές

Gazzetta team
Οι αποχωρήσεις φέρνουν μεταγραφές

bet365

«Τσουνάμι» αποχωρήσεων αναμένεται να ταράξει την Παιανία, καθώς εφόσον λυθούν κάποια «βαριά» συμβόλαια, όπως του Βύντρα ή του Λάζαρου, τότε πιθανότατα θα γίνει κίνηση για απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών.

Περισσότεροι από δύο ενδέχεται να είναι οι παίκτες που θα... κουνήσουν μαντήλι από το Τριφύλλι το προσεχές διάστημα και τα «φαβορί» αυτή τη στιγμή να βρίσκονται μεταξύ των Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Σπυρόπουλο, με τον τρίτο να δείχνει ότι βρίσκεται... μισό μέτρο πιο πίσω στην «κούρσα».

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση των Αλαφούζου και Ρότσα, αλλά παράλληλα εκείνο που ειπώθηκε είναι ότι εφόσον τελικά γίνει η εκκαθάριση και... αδειάσει -μερικώς ή ολικώς- η «μαύρη λίστα», με αποτέλεσμα να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα, τότε θα θα είναι σε θέση οι «πράσινοι» να προβούν και σε κάποιες προσθήκες, σύμφωνα με την «Sportday».

Αυτές θα πρόκειται αφορούν πιθανότατα σε κεντρικό αμυντικό και στράικερ, στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσουν οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή θεωρείται δεδομένο ότι θα προωθηθούν κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες. Από αυτή την κατηγορία, πρώτος στη λίστα είναι ο επιθετικός Αποστολόπουλος, που είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα