«Στόχος της Ρόμα το Champions League»

«Στόχος της Ρόμα το Champions League»

bet365

Οι τρεις σερί νίκες έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στις τάξεις των Τζιαλορόσι, με τον Βάλτερ Σαμπατίνι να οριοθετεί και τον στόχο για τη φετινή σεζόν.

Με την ανατροπή στη Σιένα η Ρόμα πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της, η ομάδα δείχνει να αποκτά σταθερότητα και ο τεχνικός διευθυντής περιμένει ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

«Τα παιδιά βρήκαν αμέσως τη δύναμη να να σηκωθούν μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Λάτσιο. Μια ήττα σαν κι αυτή μπορεί να σε μπλοκάρει για ένα μήνα αλλά εμείς αντιδράσαμε αμέσως και αυτό δείχνει τι ομάδα είμαστε. Γι' αυτό, επομένως, ο στόχος μας είναι τουλάχιστον η τρίτη θέση, η έξοδος στο Champions League», τόνισε ο Σαμπατίνι και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω από την ομάδα είναι να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια, κάθε Κυριακή, εκμεταλλευόμενη τα πάντα. Οι παίκτες δουλεύουν και προσπαθούν να καταλάβουν 100% τι ακριβώς θέλει από αυτούς ο Ζντένεκ Ζέμαν. Μπορώ να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σιένα είδαμε τον τέλειο συνδυασμό των αγωνιστικών χαρακτηριστικών των ποδοσφαιριστών με την φιλοσοφία του προπονητή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα