Σκλιοπίδης: «Υπήρχε πέναλτι στον Μίνγκα»

Νίκος Τσιώκος
Σκλιοπίδης: «Υπήρχε πέναλτι στον Μίνγκα»

bet365

Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης στάθηκε στη φάση, για την οποία φωνάζει ο Πανθρακικός, και τόνισε πως υπήρχε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Γουναρίδη στον Μίνγκα.

Ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα μπορούσε να είχε φύγει από το Ηράκλειο ο Πανθρακικός, που φωνάζει δίκαια και για το πέναλτι, το οποίο δε δόθηκε στο 80'. Σε αυτή τη φάση αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σκλιοπίδης, που τόνισε πως υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Γουναρίδη στον Μίνγκα.

«Κάνουμε πολύ καλή πορεία και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, υπήρχε πέναλτι και στο μαρκάρισμα του Μίνγκα. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και το σημαντικό είναι να μη δέχεσαι γκολ. Αισθανόμαστε πιο σίγουρα πλέον, όμως όλες οι ομάδες είνα κοντά», ανέφερε μετά το τέλος του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα