Πόρτα σε Γκουαρντιόλα από Βραζιλία

Θοδωρής Βασίλης
Πόρτα σε Γκουαρντιόλα από Βραζιλία

bet365

Τέλος στις φήμες που ήθελαν την Βραζιλία να ενδιαφέρεται για τον Γιόζεπ Γκουαρντιόλα έβαλε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ζοσέ Μαρίν Μαρίν.

Η αποχώρηση του Μάνο Μενέζες από τον πάγκο της «σελεσάο» πυροδότησε φήμες για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Καταλανού τεχνικού για να την οδηγήσει στο Μουντιάλ του 2014.

Ο Μαρίν όμως, ξεκαθάρισε ότι ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στους υποψήφιους για τον πάγκο. «Σέβομαι τον Γκουαρντιόλα, αλλά και οι πέντε τίτλοι της Βραζιλίας έχουν κατακτηθεί με Βραζιλιάνο τεχνικό. Το σίγουρο είναι ότι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να έχει προφίλ νικητή», ανέφερε ο Μαρίν.

Μεγάλος υποψήφιος για να αναλάβει τον δύσκολο αυτό ρόλο είναι ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ο οποίος το 2002 οδήγησε την Βραζιλία στην κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα