Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μαλεζά

Gazzetta team
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Μαλεζά

bet365

Οι εξετάσεις στον Στέλιο Μαλεζά έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 -20 μέρες. Δεν φωνάζει άλλο παίκτη ο Σάντος.

Οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ήταν σωστές. Ο παίκτης ζήτησε αμέσως αλλαγή και κατάλαβαν ότι πρόκειται για θλάση. Φυσικά, ο Φερνάντο Σάντος είχε καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς με τη Σλοβακία και έτσι καλείται να αποφασίσει ποιος θα τον αντικαταστήσει. Οι εξετάσεις πάντως, έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Σάντος θα πορευτεί με αυτούς που έχει και θα δούμε είτε τον Κατσουράνη είτε τον Σιόβα σε ρόλο παρτενέρ του Παπασταθόπουλου. Υπάρχουν όμως και κάποιες πιθανότητες να προχωρήσει σε άλλη κλήση, έστω και για κάλυψη.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Βοσνία να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Στις τάξεις των διεθνών επικρατεί η πεποίθηση πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άξιζε τη νίκη κόντρα στους Βόσνιους, ενώ τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως η νίκη κόντρα στην Σλοβακία την Τρίτη είναι «μονόδρομος».
 

Τελευταία Νέα