«Θέλω να γυρίσω στην Μίλαν»

«Θέλω να γυρίσω στην Μίλαν»

«Θέλω να γυρίσω στην Μίλαν»

bet365

Βοήθεια στους Ροσονέρι που περνούν μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας τους θέλει να δώσει ο Ιμπρα που τόνισε ότι γουστάρει να παίξει ξανά στο «Σαν Σίρο».

Είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο και η αλλαγή σε ομάδα και πρωτάθλημα, δεν τον επηρέασε ούτε στο ελάχιστο. Ο Ζλάταν συνεχίζει να σκοράρει με τρομερό ρυθμό πλέον με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως δεν ξέχασε την Μίλαν, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και βρέθηκε μία ανάσα από ένα δεύτερο. Πριν μερικές εβδομάδες ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε πει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν του μιλάει εξαιτίας της υπόσχεσης που δεν κράτησε για την παραμονή του, όμως ο μεγάλος Σουηδός τόνισε ότι είναι εκεί σε περίπτωση που οι Ροσονέρι τον χρειαστούν. «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μίλαν. Αν χρειάζονται βοήθεια, ξέρουν που θα με βρουν».

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα απίθανα σενάρια για τους Μιλανέζους, σύμφωνα με τα οποία ο Γκαλιάνι θέλει να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας και έχει πρώτους στόχους τον Ασλεϊ Κόουλ και τον Μάξουελ.

Προκαλεί πάντως απορία πως είναι δυνατόν έστω ένας άνθρωπος να πιστέψει ότι ο Κόουλ θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι στη μέση της σεζόν για να ενταχθεί σε μία ομάδα η οποία του χρόνου είναι ζήτημα να παίζει στο Europa League. Επίσης, ο Μάξουελ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν έχει κάποιον λόγο να πάρει μεταγραφή σε ένα κλαμπ που παραπαίει.

 

SERIE A Τελευταία Νέα