«Νίκες και φαβορί για τίτλο»

«Νίκες και φαβορί για τίτλο»

Gazzetta team
«Νίκες και φαβορί για τίτλο»

bet365

Η εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» γέμισε αυτοπεποίθηση του παίκτες του Ολυμπιακού και ο Ζαρντίμ περιμένει ανάλογη εικόνα και με Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε ο Πορτογάλος για Ντιακιτέ Σιόβα!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει να δει εικόνα ανάλογη με αυτή του «Έμιρεϊτς», αν και χτυπά καμπανάκι ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε ο Πορτογάλος στη NOVA για τον φετινό μαραθώνιο σε Ελλάδα και Ευρώπη, Αστέρα, αλλά και για την απόδοση των Σιόβα, Ντιακιτέ.

- Ενα δύσκολο κομμάτι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει στο τέλος του με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που έχετε ν' αντιμετωπίσετε; Μήπως η κόπωση απ' την μεγάλη προσπάθεια στο Λονδίνο;
«Όχι. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα παίξουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Κατά τη γνώμη μου μετά τον Ολυμπιακό είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες που έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν πάλι καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αυτές τις ημέρες προσπαθούμε ν' ανακάμψουμε και να ετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε την ίδια καλή συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη».
- Συμφωνείτε πως η εξαιρετική εικόνα της ομάδας σας στο «Εμιρέιτς» μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο θέμα της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης των παικτών σας;
«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν πάντα αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα απ' τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουν κίνητρο και ψηλά την αυτοπεποίθησή τους μόνο και μόνο απ' το γεγονός πως είναι παίκτες του Ολυμπιακού».
- Στο πρόσωπο του Δημήτρη Σιόβα βρήκατε μία αξιόπιστη λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ;
«Ναι, είναι μία περίπτωση την οποία έχουμε δουλέψει πολύ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Και είναι μία λύση την οποία θα χρησιμοποιούμε όποτε τη χρειάζεται η ομάδα».
-Για τον Ντιακιτέ που έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων, τι εικόνα σχηματίσατε;
«Όσον αφορά στην επίθεση, είχε κάποιες δυσκολίες. Όσο για την άμυνα, στα περισσότερα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλός. Όμως όσο κυλούσε η ώρα αντιμετώπισε προβλήματα φυσικής κατάστασης και αντοχής».
-Επόμενος αντίπαλός σας είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Μία ομάδα η οποία στην Αθήνα έχει νικήσει την ΑΕΚ και έχει φέρει ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η γνώμη σας για την ομάδα της Αρκαδίας;
«Είναι μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά γρήγορη στην επίθεση. Διαθέτει κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί και γρήγοροι στην επίθεση. Επίσης έχει κάποιους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζουν πολύ καλά τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα μας πιέσουν αρκετά. Όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε πως θα παίξουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη».
- Εφόσον κατορθώσετε να φθάσετε στην 6η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, Αν και είναι νωρίς, θα έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση του τίτλου; Και το ρωτάω τούτο διότι ο παραδοσιακός αντίπαλός του Ολυμπιακού στο δρόμο προς τον τίτλο, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ένδεκα βαθμούς πίσω απ' την κορυφή. Επίσης, αν πιστεύετε πως ο κύριος αντίπαλός σας είναι φέτος ο ΠΑΟΚ.
«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Απ' τη στιγμή που κερδίζουμε, είμαστε πάντα ψηλά στη βαθμολογία. Και φυσικά ο Ολυμπιακός απ' τη στιγμή που είναι πρώτος και επειδή έχει κατακτήσει τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα, είναι το φαβορί για τον τίτλο. Από 'κει και πέρα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι για τον τίτλο γιατί είναι πάρα πολύ μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος. Ακόμη και αν τερματίσουμε πρώτοι στο πρώτο γύρο, θα είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι τελείωσε. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πολλά μπορούν ν' αλλάξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα