«Είχαμε διαφορές με τον Φερέιρα»

Gazzetta team
«Είχαμε διαφορές με τον Φερέιρα»

bet365

Οι διαφορές με τον Zεσουάλδο Φερέιρα και η μη συμμετοχή του στους αγώνες του Παναθηναϊκού ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Γιώργο Καραγκούνη μακριά από το «τριφύλλι» σύμφωνα με όσα είπε σε αγγλική εφημερίδα.

Ο... τυπάρας μίλησε στην London Evening Standard, τόσο για την πορεία της χώρας μας και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, όσο και για την Εθνική όπου και δεν έκρυψε πως θέλει να παίξει μαζί της στο Μουντιάλ, αλλά και φυσικά και τον Παναθηναϊκό.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Για τους «πράσινους» ο... Κάρα επισήμανε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα αυτή, αλλά υπήρξαν διαφορές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν έπαιζε και έτσι αποφάσισε να φύγει.

Αρχικά μίλησε για την χώρα και τα οικονομικά προβλήματα που όλοι βιώνουν: «Είναι πραγματικά μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα. Οι πολίτες της χώρας έχουν τρομερά προβλήματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά. Δεν έχουν φαγητό για τις οικογένειές τους. Όλοι και όλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση, όπως και το ποδόσφαιρο φυσικά.

Υπάρχει μία ανισορροπία στο οικονομικό κομμάτι για τους ανθρώπους, αλλά θα επανέλθουμε. Δεν θα αφήσουμε το ευρώ για να γυρίσουμε στη δραχμή. Έγιναν πολλά λάθη τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες!

Η Ελλάδα αξίζει σεβασμό από όλο τον κόσμο γιατί πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όπως η δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και όλα αυτά».

Για το αν και αυτός ζει τα ίδια προβλήματα με τους άλλους Έλληνες: «Δεν μπορώ να νιώσω όπως οι υπόλοιποι Έλληνες που έχουν τα οικονομικά προβλήματα. Όταν βλέπεις τους ανθρώπους να υποφέρουν σε επηρεάζει και δεν μπορείς να είσαι καλά».

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο Μουντιάλ»

Για το ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα: «Με την Εθνική Ελλάδας προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro. Κάναμε χαρούμενους τους Έλληνες. Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ. Είναι κάτι τεράστιο και όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Θα ήθελα να κλείσω εκεί την καριέρα μου, με το εθνόσημο στο στήθος».

Για την αποβολή του στο ματς με τους Ρώσους: «Πραγματικά ήταν μία άσχημη εμπειρία για εμένα. Δεν με ένοιαζε που απέναντι είχαμε τη Γερμανία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω και να κερδίσουμε. Απέναντι στη Ρωσία πήρα μία κίτρινη κάρτα που ήταν 100% άδικη».

«Είχαμε κάποιες διαφορές»

Για τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, παρότι είχε πει πως θα κλείσει εκεί την καριέρα του: «Το είχα πει αυτό όντως. Αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μπορεί να σχεδιάζεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει».

Για τον Φερέιρα: «Είχαμε κάποιες διαφορές. Δεν έπαιζα όσο ήθελα. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν έπαιζα καθόλου. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να το δεχτώ αυτό».

Για την πορεία του στη Φούλαμ: «Η Φούλαμ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και φυσικά το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Όλα είναι όπως τα περίμενα. Η Φούλαμ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και ίσως καλύτερη από την Ίντερ σε αυτά τα θέματα, αλλά δεν θα ήθελα να συγκρίνω τους συλλόγους. Ο Μάρτιν Γιόλ είναι ένας έμπειρος προπονητής».

Για τα προβλήματα που έχει τις πρώτες μέρες στην Αγγλία: «Ευτυχώς, μου μιλάνε αργά για να καταλαβαίνω. Στις λίγες εβδομάδες εδώ βλέπω βελτίωση στα αγγλικά μου, αλλά είναι δύσκολο να καταλαβαίνω τι συζητάνε δύο Άγγλοι μεταξύ τους».

Για την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες: «Στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνεται χαμός. Οι οπαδοί τραγουδάνε και κάνουμε τρελά πράγματα. Εδώ φωνάζουν μόνο όταν η μπάλα είναι κοντά στο γκολ. Πρέπει να ξέρουν πως θα γίνει κάτι καλό πριν αντιδράσουν.

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά είναι πως στην Ελλάδα αν χάσεις, έχεις μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους γιατί οι οπαδοί είναι πολύ νευριασμένοι. Μας ρωτάνε για τους λόγους που χάσαμε όλη την ώρα. Αν κερδίζεις όμως, είσαι Θεός. Αν χάσεις, είσαι τίποτα!

Στην Αγγλία όμως, τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Σε αφήνουν να πας σπίτι σου. Όχι όπως στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα επίσης τα Μέσα είναι πολύ δύσκολα. Υπάρχουν 12 αθλητικές εφημερίδες σε μία χώρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους και η πίεση που υπάρχει από το Μέσα είναι τεράστια».

Για τις αναμνήσεις που έχει από τα Αγγλικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Τα παιχνίδια απέναντι σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τα καλύτερα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέρμα που πέτυχα στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα