«Κανένα συγχωροχάρτι στον Αθανασιάδη»

Απόστολος Παγώνης
«Κανένα συγχωροχάρτι στον Αθανασιάδη»

bet365

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτης Στέφανίδης αναφέρθηκε στη δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα λέγοντας πως «εμείς δεν κάναμε καμία καταγγελία στα αρμόδια όργανα».

Ο παράγοντας των «κίτρινων» με δηλώσεις του στο «Αθλητικό μετρόπολις» αναφέρθηκε στην δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, για το twitter που έγραψε το Σάββατο.
«Δεν υπήρξε καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα. Εκδώσαμε μια επιστολή μόνο. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό το σχόλιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μέσα στο γήπεδο. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στα όσα έγιναν μετά το 80 και μέσα στη φυσούνα. Το ότι μπορεί οι οπαδοί να είναι ένθερμοι είναι αποδεκτό. Από εκεί και περά ως επίσημοι φορείς δεν είναι δυνατόν να προχωρούμε σε τέτοιες δηλώσεις. Δεν γίνεται να δίνουμε συγχωροχάρτι επειδή είναι νέος».

Για το επεισόδιο Δώνη – Κάκου
«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έτσι μας μεταφέρθηκε. Ανταλλάχτηκαν βαριές εκφράσεις, σπρωξίματα μέχρι και μπουνιές. Αυτά μας είπαν εμάς επάνω. Και άλλα πράγματα μας μεταφέρθηκαν και έχουν ισχύ. Αλλά τι μας ενδιαφέρει εμάς τι έγινε με τον Δώνη και τον Κάκο;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα