Θέλει νίκη στο Καραϊσκάκης ο Ράγιος

Θέλει νίκη στο Καραϊσκάκης ο Ράγιος

bet365

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο μέσος του Αστέρα Ρούμπεν Ράγιος, χαρακτηρίζοντας ισορροπημένη την αναμέτρηση. Πρόκληση σύμφωνα με τον Αργεντινό ο αγώνας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έληξε 0-0 με τον Αστέρα να έχει ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Ήταν ένα αρκετό ισορροπημένο ματς και ο Αστέρας είχε τις πιο πολλές ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε καθοριστικές επεμβάσεις.

Ήταν η πρώτη ισοπαλία της σεζόν για τον Αστέρα. Πλέον, είμαστε στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς και 5 πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος.

Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο και είναι μια πρόκληση για να τους κερδίσουμε στην έδρα τους.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα