Στο νοσοκομείο ο Γκαλέτι

Στο νοσοκομείο ο Γκαλέτι

Gazzetta team
Στο νοσοκομείο ο Γκαλέτι

bet365

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μπήκε στο νοσοκομείο για την προγραμματισμένη μεταμόσχευση νεφρού με τον πατέρα του. Του έκανε πρόταση η Εστουδιάντες.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μπήκε στο νοσοκομείο και προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα της ζωής του. Ο Αργεντινός θα προχωρήσει την Τρίτη στην προγραμματισμένη μεταμόσχευση νεφρού, από μόσχευμα που θα δωρήσει ο 72χρονος πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο, επίσης πρώην ποδοσφαιριστής.

Άπαντες ευχόμαστε στον «Λούτσο» όλα να πάνε καλά και μετά το αίσιο τέλος της δοκιμασίας του να μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Άλλωστε, σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν επιπλοκές, οι ειδικοί του διεμήνυσαν ότι θα μπορεί σε διάστημα περίπου τριών μηνών να αρχίσει προπονήσεις.

Ο Γκαλέτι σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν από περίπου 2,5 χρόνια σε ηλικία σχεδόν 30 ετών και ενώ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, όμως αν πάνε καλά θα μπορέσει να επιστρέψει για ένα διάστημα στους αγωνιστικούς χώρους και να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Τα παραπάνω έχουν φτάσει και στα αυτιά των ανθρώπων της Εστουδιάντες, οι οποίοι του έχουν ήδη καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Μακάρι λοιπόν όλα να πάνε καλά και ο Αργεντινός δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

 

Τελευταία Νέα