Εγκώμια και στεναχώρια Σκόνδρα

Δημήτρης Τομαράς
Εγκώμια και στεναχώρια Σκόνδρα

bet365

Μέλι έσταξε για τον Ολυμπιακό σε τοποθετήσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Σκόνδρας που δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την ήττα.

Γιάννης Σκόνδρας: «Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αναφέρομαι στον σημερινό μας αντίπαλο, που έχει πολύ καλό σύνολο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ σε μία φάση που δεν φαινόταν πως θα γινόταν αυτό.

Αυτό μας πάγωσε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχα πει και νωρίτερα πως αυτό το ματς θα κριθεί στο γκολ και έτσι έγινε. Αυτό το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε στις αδυναμίες που είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ και ίσως θα έπρεπε να δουλέψουμε παραπάνω. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει πολλά αυτό που συνέβη σήμερα.

Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ηττηθήκαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Η εμφάνιση ήταν καλή αλλά δεν κρατάμε την εμφάνιση καθώς χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Προχωράμε κοιτάζοντας την συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα