«Μεγάλη η πίεση για τον Άρη»

Gazzetta team
«Μεγάλη η πίεση για τον Άρη»

bet365

Την πίστη του σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Γιάννης Γκέσιος, υποστηρίζοντας πως θα είναι μεγάλη η πίεση για τους παίκτες του Άρη, λόγω της απειρίας τους.

Ο νεαρός άσος των «κιτρίνων» μίλησε στην κάμερα της Nova για την αγωνία με την οποία περιμένουν αυτός και οι συμπαίκτες του το ντέρμπι της Κυριακής, ενώ αναφέρθηκε και στην άγνοια κινδύνου που θα έχει ο Άρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκέσιου:

-Γιάννη, έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το περιμένετε με αγωνία.

« Σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Είναι το ντέρμπι. Εμείς δουλέψαμε πολύ σοβαρά όλη την εβδομάδα και πολύ συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό που κάνουμε. Βέβαια, βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ΄ άλλα, αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί είναι το ντέρμπι της πόλης. Κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

-Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, πάτε ανεβασμένοι ψυχολογικά στην Τούμπα.

« Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ηρθε το τρίποντο, επιτέλους! Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς νικήσαμε και πάμε ανεβασμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

-Οι περισσότεροι παίκτες του Αρη, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, ενός ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ των οποίων και εσύ.

« Πράγματι, οι περισσότεροι δεν το έχουμε ζήσει. Θα είναι μεγάλη η πίεση, αλλά πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε κατάλληλα, ώστε να πάμε 100% αφοσιωμένοι».

-Μήπως η άγνοια κινδύνου είναι το «κλειδί» του ματς για τον Αρη;

«Ισως να είναι κι έτσι! Τα περισσότερα παιδιά, εκτός του ότι δεν έχουνε τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους, γενικότερα δεν έχουνε και πολλά παιχνίδια στη Superleague. Ισως να συμβεί αυτό που λέτε, μακάρι..».

-Με Γκέσιο δεξί χαφ ή φορ;

«Εγώ όπου ζητήσει ο προπονητής, θα αγωνιστώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και οι δύο θέσεις μου ταιριάζουν».

-Μπορείς να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο του Αρη, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;

« Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μακάρι να έρθει κάποιο αποτέλεσμα που πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ».

-Θα είναι έκπληξη ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

«Για κάποιους μπορεί να είναι, για εμάς όχι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα