«Γαλλικά» και ένταση Κάρολ-Μανωλά

«Γαλλικά» και ένταση Κάρολ-Μανωλά

Gazzetta team
«Γαλλικά» και ένταση Κάρολ-Μανωλά

bet365

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Κάρολ – Μανωλά είχε το μενού στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, με τον έμπειρο πορτιέρο να εκνευρίζεται από την στάση του 21χρονου στις παρατηρήσεις του.

Μετά το ματς με τον Πανθρακικό ο Ρόι Κάρολ είχε πολλά παράπονα από την συνεργασία του με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, με τον οποίο φαίνεται πως δεν έχουν καλή συνεργασία στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, από την στιγμή που ο Ζαρντίμ αποφασίζει να τους βάζει μαζί στην αρχική ενδεκάδα, ο συνήθως ήσυχος Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα στον Κώστα Μανωλά και να του εκφράσει τα παράπονά του κάνοντάς του συστάσεις τεχνικού τύπου, όπως την αντιμετώπισή του στο τεχνικό οφσάιντ που καταλήγει να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις στην εστία του, αλλά και την έλλειψη συγκέντρωσης και τακτικής συνέπειας γενικότερα.

Ο νεαρός παίκτης όμως αντί να δεχτεί τις παρατηρήσεις του έμπειρου συμπαίκτη του, παρασύρθηκε από το... αδιαμφισβήτητο ταμπεραμέντο του και αντέδρασε έντονα, κάνοντας παράλληλα κάποιες νευρικές κινήσεις με τα χέρια του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Live Sport.

Αυτό εξόργισε τον 34χρονο γκολκίπερ ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του και δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερα θερμό επεισόδιο, όμως οι παρευρισκόμενοι ήταν σε ετοιμότητα και κάνοντας τους «πυροσβέστες» με την έγκαιρη επέμβασή τους πρόλαβαν το συμβάν χωρίς να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα