Λείπει ο σπεσιαλίστας των φάουλ

Λείπει ο σπεσιαλίστας των φάουλ

Gazzetta team
Λείπει ο σπεσιαλίστας των φάουλ

bet365

Συμπληρώθηκαν ήδη 20 μήνες από την ημέρα, όπου κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο τελευταίος ήταν ο Άλμπερτ Ριέρα στο 4-2 των «ερυθρόλευκων» επί του Πανσερραϊκού.

Μία από τις αδυναμίες που χαρακτηρίζει τον φετινό Ολυμπιακό - ξέχωρα από τα όποια θέματα τακτικής και φιλοσοφίας - αφορά την παντελή έλλειψη ενός παίκτη, που θα απειλήσει την αντίπαλη εστία με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο τελευταίος παίκτης των «ερυθρόλευκων» που ευστόχησε με απευθείας φάουλ ήταν ο Άλμπερτ Ριέρα στο 4-2 επί του Πανσερραϊκού, που είχε διεξαχθεί στι 15 Ιανουαρίου του 2011 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής εκείνης της περιόδου!

Με άλλα λόγια συμπληρώθηκαν 20 μήνες από την τελευταία φορά όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε κάποιο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα