Θέλει επιστροφή στη δράση ο Γκαλέτι

Θέλει επιστροφή στη δράση ο Γκαλέτι

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Θέλει επιστροφή στη δράση ο Γκαλέτι

bet365

Αποφασισμένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία θα υποβληθεί, δηλώνει ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Την ακλόνητη πίστη του για επιστροφή στην ενεργό δράση μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία θα υποβληθεί, εξέφρασε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Αργεντινός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανέφερε ότι το νεφρό του πατέρα του, που θα είναι και ο δωρητής είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός το οποίο του ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους:

«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι» ήταν το αρχικό σχόλιο του 32χρονου πρώην μεσοεπιθετικού των Ολυμπιακού, Σαραγόσα και Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει:

«Οι γιατροί μου είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά. Πιθανότατα θα γίνει σε σύλλογο της Αργεντινής».

 

Τελευταία Νέα