Ξανά για Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ

Ξανά για Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξανά για Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ

bet365

Για την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη φαίνεται πως είναι έτοιμος να κινηθεί και πάλι ο ΠΑΟΚ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος αμυντικός του Ατρομήτου είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους του «δικεφάλου του βορρά» και όπως υποστηρίζει η «Metrosport», είναι αρκετά πιθανό τον Γενάρη να του γίνει νέα κρούση.

Εξάλλου οι Θεσσαλονικείς είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωσή του «κόλλησε» στο οικονομικό και η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ωστόσο ο άσος των Περιστεριωτών μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2013, κάτι που σημαίνει πως από την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα