Ολοταχώς για «μπουκαδόρο» ο ΠΑΟΚ

Ολοταχώς για «μπουκαδόρο» ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ολοταχώς για «μπουκαδόρο» ο ΠΑΟΚ

bet365

Στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην δημιουργία φάσεων εστιάζει την προσοχή του ο Γιώργος Δώνης και η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού είναι πλέον η μεγάλη προτεραιότητα.

Μπορεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης να πανηγύρισε ο «δικέφαλος του βορρά» την δεύτερη φετινή του νίκη, ωστόσο και πάλι δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη πληρώνει 2.40 στην bwin

Αυτά βέβαια μπορεί να επικεντρώθηκαν στο κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα στον Μπονγκανί Κουμαλό, από τον οποίο σίγουρα περιμένουν άπαντες περισσότερα πράγματα, όμως και πάλι το πρόβλημα στην επίθεση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές. Αυτό άλλωστε είναι που απασχολεί έντονα και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βλέπει ότι λείπει από την ομάδα του ο παίκτης που θα... μπουκάρει από τα πλάγια στην περιοχή και θα τραβήξει επάνω του, τους αντίπαλους αμυντικούς.


Εξάλλου τόσο ο Γεωργιάδης, όσο τελικά και ο Ρομπέρ που είχε αφήσει γενικά καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία, δεν δείχνουν ότι μπορούν να αναλάβουν αυτό τον ρόλο και έτσι μοιάζει μάλλον δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα