«Πάση θυσία νίκη με Κέρκυρα»

Απόστολος Παγώνης
«Πάση θυσία νίκη με Κέρκυρα»

bet365

Ο Γιάννης Γκέσιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά και για τη φετινή πορεία της ομάδας του. Ο επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε στους Αγκάνθο και Κατσαβάκη.

Ο Γκέσιος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αρχικά για την εικόνα του ματς με την ΑΕΚ λέγοντας τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από μας, είχε την κατοχή της μπάλας, εμείς δεν ήμασταν καλοί. Βρήκαμε τις δυνάμεις και καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Το πιο σημαντικό ότι πήραμε το βαθμό και ότι βάλαμε γκολ σε σημείο που ήμασταν πίσω στο σκορ. Πήραμε ισοπαλία που θα μας ανεβάσει το ηθικό, μας το χρωστούσε η τύχη από το ματς με τον ΟΦΗ».

Για τον Αγκάνθο: «Ο Αγκάνθο έχει παραστάσεις από ισπανικό πρωτάθλημα, είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλό παιδί, αποκτήθηκε για να βάζει γκολ και φαίνεται πως μπορεί να βάλει πολλά, ελπίζω να το κάνει και να μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για το σχόλιο που ακούστηκε ότι ο Άρης είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος: «Δεν είναι ο Άρης η χειρότερη ομάδα, ούτε μπορούμε να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα, που δημιουργούν εντυπώσεις».

Για τη διαφορά του φετινού Άρη με τα προηγούμενα χρόνια: «Εγώ είχα ζήσει τον Άρη πριν πέντε χρόνια, τότε υπήρχαν πολλοί ξένοι παίκτες με μεγάλα συμβόλαια. Τώρα το κλίμα είναι πιο ευχάριστο, είμαστε όλοι μια γροθιά, τα παιδιά από το εξωτερικό είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και καλοί ποδοσφαιριστές και δέθηκαν με τους Έλληνες. Τα περισσότερα παιδιά είμαστε νεαροί και θέλουμε και χρόνο για να δείξουμε κάποια πράγματα».

Τέλος, για την παρουσία του Μάκη Κατσαβάκη και το τι μπορεί να υποσχεθεί για τη συνέχεια: «Ο κ. Κατσαβάκης έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει πώς να διαχειριστεί το υλικό και τα παιχνίδια. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα, να δουλέψουμε σωστά και να κερδίσουμε τον αγώνα. Πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε και να προσπαθήσω να βάλω ένα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα