Σκέφτεται τη Βραζιλία ο Γκερέιρο

Σκέφτεται τη Βραζιλία ο Γκερέιρο

Gazzetta team
Σκέφτεται τη Βραζιλία ο Γκερέιρο

bet365

Στην Εθνική Πολωνίας θέλει να κληθεί ο Ρότζερ Γκερέιρο κάτι που αν δεν το πετύχει θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ για την επιστροφή του στη Βραζιλία.

Με δηλώσεις του στον Τύπο της Βραζιλίας ο 30χρονος άσος της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά: «Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με την ΑΕΚ και να κληθώ ξανά στην εθνική Πολωνίας. Τώρα που άλλαξε ο προπονητής, ξέρω πως η πόρτα είναι ανοικτή και μπορώ να επιστρέψω. Είμαι 30 χρονών και έχω πολλά να προσφέρω».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αν δεν κληθώ στην εθνική Πολωνίας του χρόνου, θα σκεφτώ την επιστροφή μου στη Βραζιλία. Είμαι επαγγελματίας και δεν μπορώ να δώσω προτεραιότητα σε καμία ομάδα. Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω σε μια ομάδα με την οποία έχω καλές αναμνήσεις. Είχα ένα καλό πέρασμα από τη Φλαμένγκο και ο κόσμος δεν με έχει ξεχάσει. Έκανα διακοπές στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ο κόσμος με αναγνώριζε και μου ζητούσε να επιστρέψω. Αυτό είναι πολύ καλό. Ίσως να επιστρέψω και να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω ως μέσος».

Για την πιθανή την επάνοδό του στην εθνική Πολωνίας: «Το 2008 είχαμε μία ομάδα με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και αρκετούς παίκτες άνω των 30 χρονών. Τα τελευταία χρόνια είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο με πολλούς νεότερους παίκτες με ταλέντο, όπως ο Μπλαστσικόφσκι και ο Λεβαντόφσκι. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ και μπορώ να αποτελέσω μέλος της ομάδας».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Δύσκολα θα παίξω ξανά στα άκρα. Είμαι μέσος και πιστεύω πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα στο συγκεκριμένο ρόλο. Για το λόγο αυτό δεν επέστρεψα στη Βραζιλία. Όλοι ακόμη νομίζουν πως είμαι ακραίος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα