«Κλέβει» Μπερμπάτοφ η Γιούβε!

«Κλέβει» Μπερμπάτοφ η Γιούβε!

«Κλέβει» Μπερμπάτοφ η Γιούβε!

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A, όμως ο προορισμός άλλαξε την τελευταία στιγμή αφού η Γιουβέντους έκλεψε τον Βούλγαρο που θα πήγαινε στην Φιορεντίνα.

Οπως είχε γίνει γνωστό από την Τρίτη (28/08) ο Βούλγαρος ήταν πολύ κοντά στην Φιορεντίνα και αναμενόταν στην Τοσκάνη το απόγευμα, όμως η συνέχεια της ιστορίας δεν είχε happy end για τους Βιόλα. Οπως προκύπτει από ιταλικά ρεπορτάζ, άνθρωποι της Γιουβέντους «κατέβασαν» τον 31χρονο από το αεροπλάνο στο Μόναχο και προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ περισσότερα, ετοιμάζεται να τον αποκτήσει.

Οι Μπιανκονέρι προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να πάρουν έναν επιθετικό-όνομα και αφού δεν τα έχουν καταφέρει κατέληξαν στον Μπερμπάτοφ, ο οποίος έχει φτάσει σε σημείο να είναι 5η επιλογή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Φιορεντίνα του προσέφερε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατ. και η Γιουβέντους ανέβασε το ποσό στα 2,7 εκατ. ευρώ για να προσθέσει τον Βούλγαρο στην γραμμή κρούσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα