Πετάει για το θαύμα στην Αγγλία

Πετάει για το θαύμα στην Αγγλία

Μάκης Σταθάτος
Πετάει για το θαύμα στην Αγγλία

bet365

Όλοι μιλούν για ένα θαύμα και ο Ατρόμητος πετάει στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης (29/8) για την Αγγλία με σκοπό να το παλέψει στη ρεβάνς του 1-1 με τη Νιούκαστλ.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι το αουτσάιντερ ωστόσο, οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να αφήσουν εκτός ομίλων του Europa League τη Νιούκαστλ και να κάνουν την έκπληξη.

Η αποστολή του Ατρομήτου αναχωρεί για την αγγλική πόλη χωρίς προβλήματα με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι 19 «κυανόλευκοι» που θα ταξιδέψουν στο Νιούκαστλ είναι οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν και Λαζαρίδης.

Η συνέντευξη τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα δοθεί στις 21.30 ώρα Ελλάδας (19.30 τοπική) και η προπόνηση της ομάδας στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» είναι προγραμματισμένη για την ώρα έναρξης του αγώνα (22.00 ώρα Ελλάδας, 20.00 τοπική).

Σε ότι αφορά στα πλάνα του ο Μπάγεβιτς θα επαναφέρει στην ενδεκάδα του τον Λαζαρίδη που δεν αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, ενώ σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στη Νιούκαστλ στο Περιστέρι, αναμένεται να ξεκινήσει ο Σουμπίνιο πιθανότατα στη θέση του Μπρίτο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα