«Είδα τους Αυστριακούς»

«Είδα τους Αυστριακούς»

Gazzetta team
«Είδα τους Αυστριακούς»

bet365

Ευθύνες στους Αυστριακούς για τα επεισόδια φαίνεται να επιρρίπτει ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα.

Ο παρατηρητής της UEFA στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης, Ντέιβιντ Μακ Ντάουελ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αποκαλύπτοντας πως ήταν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σε αντίθεση με κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως εκείνη την ώρα ήταν μέσα στα αποδυτήρια, ενώ πρόσθεσε πως είδε και τη συμμετοχή των Αυστριακών στα όσα συνέβησαν.

Είναι λογικό πως η έκθεσή του έχει τη δέουσα βαρύτητα όσον αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ από την UEFA, αφού βάσει της έκθεσης του Σλοβένου παρατηρητή θα προκύψει η απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Πάντως πάντα ο γηπεδούχος θεωρείται υπεύθυνος σε μεγαλύτερο βαθμό για τα έκτροπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά για το τι είδε από τα χθεσινά επεισόδια: «Δεν έχω το δικαίωμα να σας μεταφέρω πληροφορίες για το τι συνέβη. Τα είδα όλα ήμουν εκεί και τα είδα όλα», ενώ για την έναρξη των συμπλοκών από πλευράς των Αυστριακών πρόσθεσε: «Ναι, το είδα. Τα είδα όλα, αλλά δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες».

Στο τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν την ώρα των συρράξεων βρίσκονταν στα αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρεται από το πρωί, απάντησε: «Όχι είναι ψέματα. Ήμουν μέσα στο γήπεδο. Ήμουν εκεί στον αγωνιστικό χώρο και τα είδα όλα».

 

Τελευταία Νέα