«Αγγλία ή Μπολόνια για Ραμίρες»

«Αγγλία ή Μπολόνια για Ραμίρες»

bet365

Ο ατζέντης του Γκαστόν Ραμίρες, Όσκαρ Μπατανκούρτ, αποκάλυψε ότι η Μπολόνια έχει δεχθεί πρόταση μόνο από την Τότεναμ, ενώ τόνισε ότι η Ίντερ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Άγγλους.

Ο Γκαστόν Ραμίρες είναι από τα πιο hot ονόματα στην Ιταλία τον τελευταίο χρόνο, όμως τα πολλά χρήματα που ζητάει η Μπολόνια για την παραχώρησή του αποτελούν εμπόδιο για όλους τους ενδιαφερόμενους. Αρχικά, η Λίβερπουλ φερόταν να είναι κοντά στην απόκτησή του, όμως με δηλώσεις του ο ατζέντης του 21χρονου Ουρουγουανού μέσου αποκάλυψε ότι μόνο η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση, το ενδιαφέρον των κόκκινων έχει ατονίσει, η Ίντερ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους Άγγλους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μείνει τελικά στην Μπολόνια.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν διαπραγματεύσεις με την Λίβεπουλ. Μιλήσαμε με κάποιους ανθρώπους πολύ κοντά στην ηγεσία της ομάδας, όμως μέχρι εκεί. Η μοναδική πρόταση είναι από την Τότεναμ, που προσέφερε 16 εκατ. ευρώ στην Μπολόνια. Η μεταγραφή δεν προχώρησε, γιατί ο μισθός που προσέφεραν ήταν πολύ μικρός και για μία τόσο μικρή διαφορά με τον τωρινό του μισθό, ο Ραμίρες προτιμά να μείνει στην Μπολόνια.

Παρόλα αυτά, οι Άγγλοι μπορεί να επανέλθουν μετά την πώληση του Μόντριτς και σε αυτή την περίπτωση η συμφωνία μπορεί να κλείσει. Η Ίντερ ενδιαφέρεται, όμως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους Άγγλους. Οι νερατζούρι θέλουν να βάλουν και άλλους παίκτες στη συμφωνία, προκειμένου να μειώσουν την τιμή, όμως η Μπολόνια θέλει μόνο χρήματα, καθώς ποσοστό θα πάρει και η Πενιαρόλ», ήταν οι δηλώσεις του Όσκαρ Μπατανκούρτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα