«Ο ΠΑΟΚ στην καρδιά του Μαλεζά»

«Ο ΠΑΟΚ στην καρδιά του Μαλεζά»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ στην καρδιά του Μαλεζά»

bet365

Ο μάνατζερ του Στέλιου Μαλεζά, Βαγγέλης Αγγελής τόνισε πως ο κύκλος του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ δεν θα κλείσει ποτέ, ενώ για τον Σαλπιγγίδη είπε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγγελής στο Libero 107.4:

«Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον ΠΑΟΚ ο Στέλιος, αγάπησε πολύ την ομάδα, έπαιξε πολλά χρόνια, ήταν αρχηγός και έχει πολλούς φίλους στην ομάδα, αυτά δεν ξεχνιούνται. Ήθελε πάντως να παίξει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και ήρθε φέτος η πρόταση από την Φορτούνα. Δεν θα του λείψει η Ελλάδα όμως, έχει πολλούς Έλληνες στο Ντίσελντορφ ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ένα πολύ μεγάλο σύνδεσμο εδώ και τον πλησίασαν ήδη. Θα προσαρμοστεί λοιπόν εύκολα, ήδη περπατά και τον αναγνωρίζουν στον δρόμο».

Για το πως προέκυψε η πρόταση της Φορτούνα: «Τον παρακολουθούσαν καιρό τον Στέλιο ενώ δεν ήταν η μοναδική γερμανική ομάδα που ενδιαφέρθηκε, υπήρξε ενδιαφέρον και προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Είναι καλό που ήρθε στο Ντίσελντορφ, έχει 20.000 Έλληνες εδώ και θα τον βοηθήσουν, θα του σταθούν όλοι. Η πρώτη πρόταση που δέχθηκε ο Στέλιος φέτος ήταν από την Τσερνομόρετς, τον ήθελε πολύ αλλά πρόλαβε η Φορτούνα και τελικά ήρθε εδώ».

Για το αν έκλεισε ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ: «Ούτε έκλεισε, ούτε θα κλείσει ο κύκλος του Στέλιου στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά του. Ένας από τους λόγους που έφυγε ο Στέλιος είναι και η οικονομική κρίση, θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα φέτος στην Ελλάδα. Εδώ βρήκε πολύ σωστή οργάνωση και είναι πολύ ικανοποιημένος. Και ο ΠΑΟΚ του έκανε πολύ καλή πρόταση πριν φύγει αλλά μέτρησε τελικά η φιλοδοξία του να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού και προτίμησε να φύγει τώρα. Έφυγε πάντως με τον καλύτερο τρόπο από τον ΠΑΟΚ, έφερε και χρήματα στην ομάδα, ενώ όλοι στον ΠΑΟΚ του φέρθηκαν πολύ καλά και δεν έφεραν εμπόδια στην φιλοδοξία του».

Για την διαφορά της πρότασης του ΠΑΟΚ με αυτή της Φορτούνα : «Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη, απλά στην πρόταση της Φορτούνα τα μπόνους ήταν περισσότερα για τον Στέλιο. Ξέρετε στην Γερμανία έχουν πολύ καλή άποψη για τους Έλληνες παίκτες πλέον και πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έρθουν και άλλοι παίκτες σε γερμανικές ομάδες. Ίσως του Ολυμπιακού καθώς για 1-2 παίκτες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι όμως στην Φορτούνα αλλά σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για το γεγονός ότι ο Μαλεζάς άφησε τον ΠΑΟΚ όντας αρχηγός και με σίγουρη θέση στην ενδεκάδα: «Ο Στέλιος κάνει μια νέα αρχή, δεν τον ενδιαφέρει μια σίγουρη θέση αλλά σίγουρα θα προσαρμοστεί και θα προσπαθήσει για το καλύτερο, ίσως γίνει και στην Φορτούνα αρχηγός αργότερα. Άποψη μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά εδώ και από ότι γνωρίζω τον προορίζουν για βασικό στην Φορτούνα».

Για το θέμα Σαλπιγγίδη: «Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Europa League και αυτό μόνο έχει σημασία. Δεν έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα του Δημήτρη, ίσως από την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξει».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα