Θέλουν να κρατήσουν τον Μαλεζά!

Θέλουν να κρατήσουν τον Μαλεζά!

Θέλουν να κρατήσουν τον Μαλεζά!

bet365

Στην Γερμανία μπορεί να λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαλεζά από την Φορτούνα, στον ΠΑΟΚ όμως σκοπεύουν να τον καλέσουν για μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες γερμανικές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Από τον Ιανουάριο έχει ξεκινήσει το φλερτ με την πώληση του Βιερίνια στην Βόλφσμπουργκ και συνεχίστηκε με την παραχώρηση του Σταφυλίδη στην Λεβερκούζεν.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξει και τρίτο ή τέταρτο στεφάνι. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένη αν θα έρθουν προτάσεις για τους Σαλπιγγίδη και Μαλεζά αντίστοιχα.

Η Φορτούνα του Ντίσελντορφ μπορεί να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Στέλιο Μαλεζά, όμως αν η πρόταση που έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ είναι κοντά στις 500.000-600.000 χιλιάδες, όπως γίνεται λόγος στην Γερμανία, θα αξιολογηθεί αλλά πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτή. Στην Τούμπα θεωρούν πως μόνο με μια πρόταση που θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα με τους ενδιαφερόμενους.

Με βάσει τον προγραμματισμό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ η διοίκηση Ζήση Βρύζα αναμένεται να καλέσει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό για συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και στον Δικέφαλο θέλουν να κλείσουν το θέμα σύντομα και όχι σε βάθος καθώς από τον Δεκέμβριο ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει.

Εκτός από καλύτερους οικονομικούς όρους στην ΠΑΕ σκοπεύουν να βάλουν και μια υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του καθώς ο Μαλεζάς είναι ένας από τους 2-3 καλύτερους αμυντικούς που υπάρχουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα