«Ο Κυριάκος νιώθει καλά στη Σάλκε»

«Ο Κυριάκος νιώθει καλά στη Σάλκε»

Gazzetta team
«Ο Κυριάκος νιώθει καλά στη Σάλκε»

bet365

Ο ατζέντης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Πολ Κουτσολιάκος, τόνισε η Σάλκε έχει τον πρώτο λόγο για την πελάτη του, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο το ενδεχόμενο να πάει στη Μίλαν.

Το όνομα του Έλληνα διεθνή ακούστηκε για τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα στους Γερμανούς. «Τις τελευταίες μέρες είδα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τον παίκτη. Και για φερόμενο ενδιαφέρον της Μίλαν διάβασα. Αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν νομίζω πως περιμένετε να το πω σε σας», είπε... ξεκάθαρα ο ομογενής μάνατζερ στο Calciomercato και πρόσθεσε: «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα με τη Σάλκε, νιώθει πολύ καλά στην ομάδα, άρα το βλέπω δύσκολο να μετακομίσει στην Ιταλία. Αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Οι Ιταλοί επέμειναν για την Μίλαν, με τον Κουτσιολοάκο να μην αποκλείει τίποτα: ; «Είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, όχι αδύνατον. Όπως προείπα ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, άρα τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα. Πρέπει πρώτα να γίνουν επαφές και συζητήσεις με την Σάλκε και έπειτα βλέπουμε. Όσο αφορά εμένα, προτιμώ να δουλεύω αθόρυβα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα