«Δεν δίνω υποσχέσεις για γκολ»

«Δεν δίνω υποσχέσεις για γκολ»

Gazzetta team
«Δεν δίνω υποσχέσεις για γκολ»

bet365

Για την προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σάμι Μπαγκουρά, τονίζοντας ότι πρώτη φορά δουλεύει τόσο επαγγελματικά, ενώ δήλωσε ότι θα κριθεί γι' αυτά που του ζητάει ο Δώνης και όχι για τα γκολ του.

Ο στράικερ από την Γουινέα σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου τοποθετήθηκε επίσης και στις... καθυστερημένες επιστροφές του όταν αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό, υποστηρίζοντας πως υπήρχαν λόγοι που αυτό γινόταν, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων είπε ο Σάμι Μπαγκουρά:

Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ:

«Βλέπω καλά πράγματα και για εμένα και για την ομάδα. Πρώτη φορά δουλεύω τόσο επαγγελματικά και πιστεύω πως μου κάνει καλό. Είχα καιρό να δουλέψω έτσι. Πολλά χρόνια πριν».

Στον Πανσερραϊκό υπήρχαν περίοδοι που έφευγες και γυρνούσες μετά από καιρό. Μήπως πρέπει να ανησυχούν στον ΠΑΟΚ;

«Πολλοί ξέρουν πως έφευγα, λίγοι το γιατί. Είχα σοβαρούς λόγους και προβλήματα με τον Πανσερραϊκό. Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε τώρα για αυτά. Δεν πρέπει να ανησυχούν στον ΠΑΟΚ».

Που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να βάλουμε υψηλούς στόχους. Υπάρχει το επίπεδο στην ομάδα να τα καταφέρουμε...».

Πρέπει στο τέλος της χρονιάς να σε κρίνουν όλοι από τα γκολ που θα πετύχεις;

«Το σημαντικότερο είναι να αντεπεξέλθω σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μου. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά και σωστά και τα γκολ θα έρθουν. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω τέτοιες υποσχέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα