Τέλος για Άλβες, καμία επαφή για Μιραλάς

Τέλος για Άλβες, καμία επαφή για Μιραλάς

Τέλος για Άλβες, καμία επαφή για Μιραλάς

bet365

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει επαφές για Μιραλάς, βάζει τέλος στις φήμες για Άλβες, και... ξαναβάζει πάγο σε Ορμπάιθ. Τι παίζει με Γκρέκο, Γιαννιώτα, Σούσο και αμυντικό!

Μπορεί οι Βρετανοί να μιλούν για επαφές της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό για τον Κέβριν Μιραλάς, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως ο Βέλγος δεν θα ταξιδέψει στο Νησί, όπως και ότι δεν υπάρχει καμία κρούση. Βέβαια, οι Άγγλοι κάνουν λόγο πως τόσο οι «κόκκινοι» όσο και οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα...

Παράλληλα, οι Πειραιώτες βάζουν τέλος στα όσα σενάρια έπαιζαν τις τελευταίες ημέρες για τον Μπρούνο Άλβες. Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει τον Πορτογάλο, ενώ και ο διεθνής αμυντικός είναι κοντά στην ΚΠΡ και την Αγγλία. Μαζί με τον Άλβες στον πάγο... ξαναμπαίνει και ο Πάμπλο Ορμπάιθ, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει θέμα,
Όσον αφορά τον Ρουίς, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει σε παζάρια τρίτων, καθώς συμφωνία υπήρχε, ωστόσο κάποιοι άλλοι την άλλαξαν και αν δεν επανέλθουν στο αρχικό πλάνο, τότε οι νταμπλούχοι δεν θα ασχοληθούν με την περίπτωση.
Οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν τα ιταλικά σενάρια για τον Γκουμπέρτι της Ρόμα, προσθέτοντας παράλληλα πως δεν τον έχουν παρακολουθήσει.
Στην κορυφή ο Γκρέκο, αρέσει ο Σούσο
Ο Λεάντρο Γκρέκο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και το όνομά του θα συζητηθεί στο αυριανό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και τους Βρέντζο, Κοβάσεβιτς.
Όσον αφορά τον Γιαννιώτα δεν υπάρχει θέμα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ και και για τον Σούσο της Λίβερπουλ είναι παίκτης που αρέσει, χωρίς όμως να έχει γίνει πρόταση!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα