«Αιχμές» και εγκώμια από Βίλας Μπόας

Θάνος Σαρρής
«Αιχμές» και εγκώμια από Βίλας Μπόας

bet365

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Ντάνιελ Λέβι, τον πρόεδρο της Τότεναμ, άφησε τις... σπόντες του για τον Αμπράμοβιτς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Σπερς θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

«Συνάντησα τον πρόεδρο και είδαν τον τρόπο που κάνει business στο σύλλογο. Ξέρει τι κάνει, προσεγγίζει την αγορά με διαφορετικό τρόπο. Είναι ένα άτομο με τεράστια κατανόηση του ποδοσφαίρου και μου έδωσε τις βεβαιώσεις που ήθελα, υπό την έννοια ότι χτίζεται κάτι στην ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια, έκανε τον παραλληλισμό με τον Νίκολσον, ο οποίος πέρασε μία.. .ζωή ως παίκτης και ως προπονητής στους Σπερς. «Η Τότεναμ έχει συνδεθεί με σπουδαίο ποδόσφαιρο στο παρελθόν. Είναι κάτι που πάντα ήταν σημαντικό στην αξιολόγησή τους. Υπάρχει μια εκπληκτική ιστορία ελκυστικού ποδοσφαίρου και ο Μπιλ Νίκολσον άφησε αυτά το μηνύματα καλού ποδοσφαίρου, κάτι που θέλω να πετύχω επίσης. Με έναν ιδιοκτήτη που εμπλέκεται σε καθημερινή βάση στο σύλλογο με τη γνώση του, αυτή είναι η βασική διαφορά».

Ο Βίλας Μπόας δήλωσε ότι στην Τότεναμ δεν ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους, χωρίς να αναφερθεί στην Τσέλσι, αλλά... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! «Οι υποδομές που υπάρχουν στην Τότεναμ είναι τρομερά καλές. Υπάρχουν ανταγωνιστικοί άνθρωποι γύρω από το σύλλογο, ο οποίος οδεύει προς την επιτυχία και όλοι ξέρουν ότι έχουν ρόλο στην επίτευξη της επιτυχία. Δεν ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους και όταν τόσοι άνθρωποι πηγαίνουν μπροστά, αυτό κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα