Δευτέρα η ανακοίνωση για Ιμπρα-Τιάγκο

Δευτέρα η ανακοίνωση για Ιμπρα-Τιάγκο

Δευτέρα η ανακοίνωση για Ιμπρα-Τιάγκο

bet365

Το deal έχει ήδη επιτευχθεί σύμφωνα με τα περισσότερα ιταλικά Μέσα και όπως προκύπτει η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν για τη διπλή «βόμβα» θα σκάσει μετά το Σαββατοκύριακο.

Μετά από μία μέρα γεμάτη διαπραγματεύσεις στα γραφεία του γαλλικού κλαμπ ανάμεσα στον Μίνο Ραϊόλα και τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, η συμφωνία για τις μεταγραφές των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα έχει ήδη επιτευχθεί. Μία κίνηση την οποία επιβεβαίωσε μία μέρα νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το μόνο που απέμενε ήταν να συμφωνήσει ο Ιμπρα στο ποσό με το οποίο θα αμοίβεται από τη νέα σεζόν. Πλέον και αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως έχει διευθετηθεί.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sky Sport Italia και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, Ραϊόλα και Λεονάρντο συμφώνησαν για τις ετήσιες αποδοχές του Σουηδού σταρ στα 13 εκατ. ευρώ συν μπόνους για 3 χρόνια. Από την άλλη, ο Τιάγκο Σίλβα θα παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια, κάτι το οποίο είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν αρκετές εβδομάδες.

«Είναι πιθανό να έρθουν στην Παρί Σεν Ζερμέν» δήλωσε ο νυν τεχνικός των πρωτευουσιάνων και πρώην της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι, όταν ρωτήθηκε για το δίδυμο των Ροσονέρι. «Ελπίζω να έρθουν εδώ σύντομα, όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για τους δύο παίκτες, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ολοι γνωρίζουν ότι ενδιαφερόμαστε για τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Σίλβα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και υπάρχει πιθανότητα να γίνουν παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο».

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτσιο, το deal έχει ήδη γίνει και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι δύο μεταγραφές είναι να περάσουν οι παίκτες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Δευτέρα (16/07) με την Μίλαν να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό από 62 μέχρι 65 εκατ. ευρώ, ενώ όπως προκύπτει, ο Ιμπραΐμοβιτς ίσως μεταβεί από σήμερα (13/07) στην Γαλλία για ιατρικά.

Οσον αφορά την επόμενη μέρα της Μίλαν, ήδη κανονίζονται ραντεβού με τους μάνατζερ των Κάρλος Τέβες και Εντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και του Λεάντρο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα