«Οργάνωση, ταχύτητα, προοπτικές»

«Οργάνωση, ταχύτητα, προοπτικές»

«Οργάνωση, ταχύτητα, προοπτικές»

bet365

Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της Οτελούλ, Ντόρινελ Μουντεάνου αναλύει στο gazzetta.gr την ομάδα που «χτίζει» ο Γιώργος Δώνης

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Οτελούλ, ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και τα «πιτσιρίκια» άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Γιώργος Δώνης περνά τη φιλοσοφία του και ο τεχνικός της χθεσινής αντιπάλου μιλά στο gazzetta.gr με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα που αντίκρισε. Ο Ντόρινελ Μουντεάνου μίλησε

Για την εικόνα που άφησε ο ΠΑΟΚ:«Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και ξέρω πως ήταν το πρώτο του φιλικό. Έκανε ένα καλό ματς, είναι δυνατή ομάδα παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς του. Είχε ενθουσιασμό, τρεξίματα και μου άφησε θετικές εντυπώσεις».
Για τα στοιχεία που περνά ο Δώνης: «Δεν ήξερα τον περσινό ΠΑΟΚ, όμως κατάλαβα πως ο νέος τεχνικός περνά διαφορετική φιλοσοφία. Χτίζει πάνω σε νέα πρόσωπα, υπάρχει οργάνωση στο παιχνίδι παρά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ταχύτητα της ομάδας με εντυπωσίασε και το γεγονός ότι οι νεαροί παίρνουν ευκαιρίες. Έχουν δυνατότητες, διάθεση και πιστεύω πως με σωστή διαχείριση μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Είχαν σωστές τοποθετήσεις και ακολουθούσαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους. Μου έκανε εντύπωση».
Για το νέο απόκτημα, τον Κουμάλο: «Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, πολύ δυνατός στις μονομαχίες και σε μια από αυτές τραυματίστηκε ένας παίκτης μου. Έδειξε πως έχει προσόντα, έβγαινε πρώτος στις φάσεις, καλός στα στημένα και με την κατάλληλη προετοιμασία μπορεί να βοηθήσει».
Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Μου άρεσαν αρκετά τα δυο μπακ του ΠΑΟΚ, Λίνο και Ετο, ξεχώρισα Λαζάρ και Γκαρσία, τον Αθανασιάδη, αλλά και έναν νεαρό που έβγαινε συνέχεια από πίσω το 99 (Πέλκα). Μου άρεσε πολύ ο μικρός και πιστεύω πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα πάρει αρκετά από αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα