Κούτσι: «Η πρόκληση του Europa League»

Κούτσι: «Η πρόκληση του Europa League»

Gazzetta team
Κούτσι: «Η πρόκληση του Europa League»

bet365

Ο Νιάζι Κούτσι μίλησε για την προετοιμασία του Ατρόμητου και αποκάλυψε πως όλοι στο Περιστέρι ζουν και αναπνέουν για το Europa League και την πρόκληση των ομίλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Goal:

«Ολα λειτουργούν στην εντέλεια εδώ. Υπάρχει ένα πλάνο που ακολουθείται ό,τι και να γίνει και δεν παρεκκλίνει κανείς από αυτό. Εχουμε ό,τι χρειαζόμαστε στην ώρα μας, με συνέπεια να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ξέρει τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του και το κυριότερο πως να το... ζητήσει. Εχει τον τρόπο του ο κύριος Μπάγεβιτς να στείλει μηνύματα που επιθυμεί να περάσει. Το πρόγραμμα που εφαρμόζει είναι εξειδικευμένο και αφορά ως επί το πλείστον ασκήσεις με μπάλα. Τα πάντα είναι ιδανικά».

Για την προετοιμασία: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των αγώνων. Η προπόνηση είναι κάτι διαφορετικό. Στα ματς φαίνονται οι δυνατότητες κάθε ομάδας. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Εδώ όλοι ζουν και αναπνέουν για τα ματς του Europa League τον Αύγουστο και την πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Και εγώ βέβαια».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Θέλω να φτάσω τα 15 γκολ. Πέρσι στον Πανιώνιο έβαλα 10, όποτε πάντοτε στόχος πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Ελπίζω να με έχει ο Θεός καλά και να είμαι σε φόρμα και όλα θα έρθουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα