Τελειώνει του Ταχτσίδη στην Ρόμα

Τελειώνει του Ταχτσίδη στην Ρόμα

Τελειώνει του Ταχτσίδη στην Ρόμα

bet365

Οι υπογραφές και η ανακοίνωση απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ελληνα χαφ στους Τζαλορόσι από την Τζένοα με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Η Ρόμα έφτασε σε συμφωνία με τους Ροσομπλού -που έχουν στην κατοχή τους τα δικαιώματά του- και το κλαμπ της ιταλικής πρωτεύουσας θα πάρει τον Ελληνα με την μορφή συνιδιοκτησίας. Μέρος του deal που θα φέρει τον αριστεροπόδαρο μέσο στο «Ολίμπικο» θα αποτελέσει ο νεαρός χαφ, Αντρέα Μπερτολάτσι (πέρυσι δανεικός στην Λέτσε), καθώς το 50% των δικαιωμάτων του θα μεταβιβαστεί στους Γκριφόνε από την Ρόμα. Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του πρώην άσου της ΑΕΚ είναι να περάσουν οι δύο παίκτες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τους Τζαλορόσι ο Μπερτολάτσι καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Ο 21χρονος αποκτήθηκε το 2010 από την Τζένοα και δόθηκε δανεικός σε Τσεζένα και Γροσέτο. Πέρυσι έπαιξε με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα στην Serie B και με τις εμφανίσεις του άφησε με το στόμα ανοικτό τον νυν τεχνικό της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Πεσκάρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα