Συμφωνία με Gazprom για UEFA!

Θάνος Σαρρής
Συμφωνία με Gazprom για UEFA!

bet365

Η εταιρεία-Κολοσσός στο φυσικό αέριο, Gazprom, θα είναι χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υπέγραψε σύμβαση που την καθιστά «Champions League Official Partner».

Η συμφωνία είναι επίσημη και ανακοινώθηκε από τη UEFA. Η μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου στον κόσμο θα εμπλακεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι το 2015, καθώς και στα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ του 2012, 2013 και 2014. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Η Gazprom θα ισχυροποιήσει την ανάμιξή της με την διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στην Ευρώπη, μέσω αποκλειστικών υπηρεσιών και προϊόντων».

Η Gazprom προστίθεται στις Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard and Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) και γίνεται ο έκτος και τελευταίος μεγάλος χορηγός, τουλάχιστον μέχρι το 2015. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ντέιβιντ Τέιλορ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που η Gazprom γίνεται επίσημος συνεργάτης για το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2012 μέχρι το 2015.

Η Gazprom είναι μια παγκόσμια εταιρεία ενέργειας και το Τσάμπιονς Λιγκ θα επωφεληθεί από την παρουσία της σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές και χώρες και πολύ περισσότερες σε όλο τον κόσμο. Περιμένουμε ότι η ανάμιξή της θα βοηθήσει την Gazprom να χτίσει την αναγνωρισιμότητά και την ταυτότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο».

 

Τελευταία Νέα